Litt skal vi unne oss når vi er syke!

Fortsatt litt syk. Har lidd meg gjennom en fæl (javel egentlig ikke fæl, men for meg fæl) tannlegetime. Den nest siste! Så har jeg en time igjen for å sette på den nye kronen og da er det slutt! hehe.. Hadde heldigvis ingen hull da, så det var vel dagens opptur!
Ellers tror jeg feberen er på vei nedover, og halsen er bedre!

Følte meg skikkelig kjip og ekkel på vei hjem fra tannlegen så jeg bestemte meg for at når jeg nå allikevel har brukt 5000 på en ny tann, kan jeg likså godt unne meg 1000kr til hos frisøren! Så nå skal jeg til frisøren senere idag! Jeg må få legge til at sist jeg var hos frisøren var vel i 2007! (Ellers har min skjønne søskenbarnsvigerinne, om jeg får kalle henne det, klippet og bleket håret mitt noen ganger) Jeg har jo også ved ett par anledninger bleket håret mitt selv - noe som alltid resulterer i noe mislykket tissegult rot på toppen! Ikke bra!!


Her får dere et før bilde, så skal jeg legge ut et etterbilde når jeg komme hjem (for de som er interessert da)! hehe

måtte bare tegne noen kruseduller på fordi det var så rotete i bakgrunnen! Sånn er det å være syk - null rydding!

Nå sitter jeg å nyser, pusser nesen, spiser paracett og C-vitamintabletter i vann, samt drikker hjemmelaget appelsinjuice med isbiter.I dag er det også 4år siden begravelsen til Ingrid. Skal skrive et innlegg om det når jeg kommer hjem i ettermiddag.

Én kommentar

Kristine

27.jan.2010 kl.19:13

HEI!

Er du student, skal du kunne får refundert en god del når det kommer til tannlegeutgifter. Brukte selv akkurat 2000,- hos tannlegen, men fikk igjen halvparten av studentskipnaden. Omtrent alle høgskoler og universitet har det!

Har forresten lest bloggen din en stund, og føler virkelig med deg med tanke på drapet på din søster. Hadde selv aldri kunne tilgitt noe slikt, og det er et håpløst system som lar drapsmenn kunne få permisjon i nærliggende områder med pårørende. Det er helt vanvittig å tenke på. Du er en sterk person som skriver om drapet på denne måter, og formidler dine følelser om det. Tror det kan hjelpe mange som kan være i lignende situasjoner! STÅ PÅ! :)

Skriv en ny kommentar

Eirny

Eirny

22, Stavanger

Noe du lurer på send meg gjerne en mail: eirny87@hotmail.com

bloglovin

Kategorier

Arkiv

hits