Allehjertersmammasbolledag

Etter en morsom kveld på fest igår endte det med OL nachspiel og Valentingave til utpå søndagsmorgenen. Jeg ble så glad for luen jeg fikk av Matthias at jeg liksågodt sov med den på;) Fikk også tre røde roser.

Måtte se reprisen av nattens kulekjøring både på NRK og SVT, bare elsker den sporten:) Skal også få med meg curling og alpint, og snowboard! Renate, misunner deg MAX nå for at du er i Vancouver!! Fra nå av kan jeg kun drikke vann i OL vannflasken jeg fikk av deg;)


Føler meg litt sånn idag, men luen var fin da:)

Noe fastelavensfeiring blir det ikke - i og med at ALLE søndagsåpne butikker var tomme for boller. Kanskje vi skal gå innom Deli De Luca seinere og kjøpe ferdige!?
- MEN for å ha litt kjærestekos ikveld blir det sjokoladekake (som Matthias har lovet å lage) og kino - Avatar. Har ikke sett den så er virkelig spent på om den er så bra som alle skal ha det til.

Håper alle har hatt en fin dag idag. Det er jo en dag for å blakke far (valentine, morsdag og handling til boller) og feite opp mor;) (som må spise både hjertesjokolade, boller med krem og fløtekake i morsdagsselskapet)!

JA, så gratulere med morsdagen mor og svigermor;)Én kommentar

Mamma

15.feb.2010 kl.09:54

Tusen takk for morsdagshilsen skatten min! Ja, ja bollene måtte jeg lage selv siden du ikke var hjemme og Siren var i Sirdalen på korpstur. Stor klem fra mamma!

Skriv en ny kommentar

hits