Flytting...


Hadde aldri sett for meg at dagen skulle komme, dagen hvor vi må gi tapt og flytte.

Slik blir det. Huset på Hommersåk skal selges og et nytt et annet sted kjøpes.

Urettferdighet. Urettferdig at han skal få ta fra oss ennå mer.

Det blir utrolig vanskelig å pakke ned et helt liv. Mister Ingrid mer og mer for hver dag som går, og nå må rommet hennes pakkes sammen. Flytte fra Hommersåk, hvor Ingrid levde og trivdes, bare på grunn av at morderen skal bo i nabogata. På grunn av at han ikke ser hvor store konsekvenser hans handlinger har påført oss.

Så takk Norsk rettsvesen og kriminalomsorg, samt en gjeng uvitende politikere, for at vi igjen ikke får fred. For at sårene igjen blir skrapt og pirket i. For at vi på helt feil grunnlag må avslutte et helt liv på Hommersåk, selge et hus med så utrolig mange minner og god sjel.

Akkurat nå kjennes alt veldig surt, urettferdig, bittert og fælt. Orker ikke å være sterk lenger, orker ikke mer.
Det smaker surt å si det, men foreløpig har han vunnet...

15 kommentarer

Lisa Natalie Johnsen Lunde

24.mar.2010 kl.15:12

fin blogg :) lyst å besøke min og se om du finner noe som faller i smak? :)

Line

24.mar.2010 kl.15:26

Uff det høres virkelig ikke bra ut...

Mari

24.mar.2010 kl.19:44

så utrolig fælt. dette gjorde vondt å lese. ønsker deg alt godt eirny, dere har ikke fortjent dette. håper det nye stedet dere flytter til vil gi dere mer glede...

Mamma

25.mar.2010 kl.21:55

Nei Eirny, han har ikke vunnet. Vi kommer aldri til å gi opp kampen mot rettferdighet. Voldsoffre skal ikke måtte bo i samme nabolag som voldsutøveren. En dag klarer vi å overbevise lovgiverne om at dette er riktig både av hensyn til offre og voldsutøveren. Vi må bare ikke gi opp skatt!

For Ingrid-Elisabeths skyld skal vi aldri gi opp!

Varme klemmer og kjærlige musser fra mamma

Beate Usken Sandvik

27.mar.2010 kl.00:14

Huff så dumt! Håper dere får det fint på det nye stedet dere skal bo! Ønsker deg og dere alt godt videre!

saraYOO

27.mar.2010 kl.12:41

dt va domt å hørra ! koti flytte dåkk ? meg å familien min komme te å savna dåkke å dt komme dt å bli rart når dåkk ishe e dr lengre, me håbe alleman at alt komme te å gå fint å eg ønske dg alt vel, å han komme ishe te å vinna dt ska eg bare sei, han har alt tapt !

28.mar.2010 kl.01:36

Stå på, Eirny! Ingen kan kreve at du skal være sterk hele tiden, og det skal du heller ikke kreve av deg selv. Men jeg håper at du kan finne krefter et sted langt der inne !!! Iblant er livet jævlig urettferdig - og det finnes ingen fornuftig forklaring på hvorfor det er slik. Ta hånd om deg selv om familien...

Beggi

29.mar.2010 kl.13:21

Off, heilt feil at d sga ver sånn!! :(

Men stay strong!

Dåkk må flytta, men Ingrid e me dåkk uanz kor dåkk drar, så prøv å start på nytt ein nye plass, og ishe la han ødelegga marr enn han allerede har gjort!

Stor klem fra Beggi

Kathrine

29.mar.2010 kl.23:46

Han har IKKJE vonne!! Dåkke må vær en utrulikt sterke familie, rettsystemet i norge har tapt, når de som æ kriminelle kan berøra ei heile bygd, å ødelegga for en familie så har opplevd så møje smerte så dåkke har!! Tenke på dåkke adle:o)

silje eriksen

30.mar.2010 kl.14:10

Dette er helt forfærdelig! Har ikke ord- at han i det hele tatt kan tenke tanken å komme tilbake til Hommersåk!

Tenker på deg og din famile:)

mammen til morten og nemi

01.apr.2010 kl.10:10

han har ikke vunnet.og husk en ting,dt e ikje noen ung som kommer til å ønske han velkommen tilbake her,Glad i dere alle sammen :=)

Monica

08.apr.2010 kl.08:40

Eg kjenner at eg blir så forbanna når eg lese på bloggen din. Han der idioten er ALDRI velkommen tilbake til Hommersåk. Foreldrene hans burde tenkt litt mer på familien deres. men de er jo ikke helt gode. Sjønner dere veldig godt at dere ikke vil bo i nabo gaten hans, men alikevel burde de ha tenkt litt lengre. Dere har jo fremdeles alle minnene og rommet til Ingrid. Har ikke ord for hvor idiotisk dette er. Stå på!! håper dere får det fint i det nye huset:)

Ida

03.mai.2010 kl.16:13

Jeg blir helt tom for ord når jeg leser hva du og resten av familien din må gjennomgå. Ønsker deg og dine alt godt framover, dere er sterkere enn de fleste! Og nei, han har IKKE vunnet. Stå sammen og kjemp for rettferdighet!

Ingrid

22.nov.2010 kl.19:32

Jeg fant bloggen din helt tilfeldig, ved at jeg skrev inn navnet mitt (Ingrid Elisabeth) i google-søkefeltet, og trykket Jeg prøver lykken. Da kom jeg til minnesiden som er laget for søsteren din. Jeg har lest de aller fleste avisartiklene som ble skrevet.

Fikk ikke morderen 9 år? Det har i alle fall ikke gått ni år siden 2006 sist gang jeg sjekket!

Det er utrolig trist, men jeg beundrer motet deres. Behold navnesøsteren min i minnet, og tenk tilbake på alt. Det går fortsatt an å stikke innom og forbi huset en gang i blant, og mimre! Hold motet oppe, og gi ALDRI opp.

Stor klem, mange kondolanser og varme tanker fra Ingrid Elisabeth.

Eirny

23.nov.2010 kl.01:12

Ingrid: Hei. Takk for kommentar:)

Det stemmer det at han fikk 9 år, men i Norges rettssystem trenger en dømt person kun å sone 2/3 av straffen (avh av god oppførsel etc.), i tillegg tildeles de et visst antall permisjoner i året, enten dags- eller helgepermisjoner. Ingrids drapsmann får stadig flere og lengre permisjoner, og vi antar at han får tilbringe denne julen hjemme på Hommersåk. Vi vet også at helgepermisjonene hans tilbringes på Hommersåk. Han har også uttrykt at han kommer til å flytte tilbake til Hommersåk etter endt soning, som blir 22.januar 2012. Da har han sonet 2/3 av straffen, altså 6 år!

Vi er overhode ikke interessert i å møte han, eller omgås i samme nabolag som han, og derfor har mine foreldre bestemt seg for at beste løsning for at de og min andre søster skal ha et bedre liv er å komme seg bort fra plassen hvor de mest sannsynligvis vil møte på han i fremtiden. Det er utrolig trist iom at det er her Ingrid hører hjemme og Ingrid er begravd. Jeg blir kvalm av å tenke på at han kun 6år etter skal gå som en fri mann på Hommersåk!! I mine øyne fortjener han ikke dette!!

Kjempeflott navn du har Ingrid Elisabeth:) god klem til deg=)

Skriv en ny kommentar

hits